ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Baksan Mesleki Eğitim Merkezi

Sevinç KARTAL - Müdür Yardımcısı

ORTAK GÖREVLER:

1-Üzerinde bulunan görevlerle ilgili her türlü evrakın dosyalanıp arşivlenmesi. Arşivlerin tertip ve düzeninden sorumlu olmak.

2- Nöbet görevinizin bulunduğu gün kurumun disiplin, temizlik ve benzeri işlerin koordinesi, takip ve denetimini yapmak. Nöbet gününde nöbet sonuna kadar okulu terk etmemek. (Sınav dönemindeki nöbet görevleri dahil)

3- Nöbet günü öğretmen giriş çıkış imza çizelgelerinin oluşturulması ve takibini yapmak.

3-Görev dağılımında olmasa dahi, diğer müdür yardımcılarının işlerinin yoğun olması halinde yardımcı olmak

4- Sorumlu olduğu konularla ilgili tüm istatistikleri yapmak. Bunlarla ilgili her türlü evrakın dosyalanıp arşivlenmesini sağlamak. Görevi ile ilgili arşiv arama işlemlerini yapmak.

5- Merkez müdürünün vereceği diğer görevleri yapmak.

GÖREVLER

a) 12. sınıf öğrenci işleri müdür yardımcısı olarak 12. sınıfların iş ve işlemlerini yapmak.

b) 12. sınıf öğrenci sigorta giriş işlemlerini yapmak.

c) 12. sınıf sonunda yapılan beceri sınavlarını ve sonrasında belgelerini basmak,

d) 12. sınıf öğrencilerine kitap dağıtımını yönetmeliğine uygun olarak yapmak, taleplerini girmek ve takibini yapmak.

e) Protokolerin raporlanması ve takibi, Projelerin planlanması, takibi ve dosyalanmasını yapmak. (4006 ve benzeri Tübitak projeleri dahil)

f) Usta öğreticilik kursu ile ilgili işlemleri yapmak. Usta Öğreticilik belgelerini basmak.

g) Okulun tüm alanları ve okul bahçesinin temizliği, düzen ve bakımı ile ilgilenmek, okul araç ve gereçlerin, atölyelerin bakım ve onarım işlemlerini takip etmek. Sevinç KARTAL’ın izinli ve raporlu olduğu süre içinde görevlerine Baki KANDEMİR bakacaktır.