ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Baksan Mesleki Eğitim Merkezi

USTA ÖĞRETİCİLERİN EĞİTİMİ İŞ PEDAGOJİSİ KURSU

İlimiz  Baksan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ustalık veya işyeri açma belgesine sahip olanlar ile en az ön lisans seviyesinde mesleki eğitim almış olanlar, işyerlerinde  aday çırak, çırak, kalfa ile Mesleki ve Teknik Eğitim Okul ve kurumlarından öğrencilerin pratik eğitimini yaptırabilmeleri için gerekli olan ''Usta Öğreticilik Belgesi'' almaları için ''Usta Öğretici İş Pedagojisi Kursu''açılacaktır. Bu kursa müracaatlar mesai saatleri içerisinde sürekli yapılabilmektedir.

USTA ÖĞRETİCİLERİN EĞİTİMİ

İŞ PEDAGOJİSİ KURSU

İlimiz  Baksan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ustalık veya işyeri açma belgesine sahip olanlar ile en az ön lisans seviyesinde mesleki eğitim almış olanlar, işyerlerinde  aday çırak, çırak, kalfa ile Mesleki ve Teknik Eğitim Okul ve kurumlarından öğrencilerin pratik eğitimini yaptırabilmeleri için gerekli olan ''Usta Öğreticilik Belgesi'' almaları için ''Usta Öğretici İş Pedagojisi Kursu''açılacaktır. Bu kursa müracaatlar mesai saatleri içerisinde sürekli yapılabilmektedir.

Yeteri sayı oluştuğunda kurs açılmaktadır.

Kurs Süresi 40 saattir.

Devam zorunluluğu vardır.

Müracaat İçin istenen belgeler;

•      Dilekçe

•      Öğrenim belgesinin aslı ve fotokopisi

•      Ustalık-iş yeri açma belgesinin veya en az ön lisans düzeyinde mesleki eğitim diplomasının aslı ve fotokopisi

•      1 Adet Biyometrik fotoğraf

İlgililere ilanen duyurulur

Usta Öğretici - İş Pedagojisi Kursu;

•       Mesleki eğitim merkezine çırak öğrenci kayıt yapılabilmesi için, işyerinde usta öğretici belgesine sahip bir çalışan olması şarttır.

•       Usta öğretici belgesi alabilmek için önce ustalık belgesi almanız veya en az ön lisans düzeyinde mesleki eğitim almanız gerekmektedir.

•       Kursun sonunda ki sınavda başarılı olurlarsa Usta Öğretici belgesi almaya hak kazanırlar.

Osman ANIL
                    Merkez Müdürü